Подготвен играч два од Ернест Клајн

Книга за подготвен играч два

Нејзините добри години ќе поминеа од објавувањето на првиот дел „Ready player One“ до кралот на кината Мида, Спилберг ја однесе во кино во 2018. Работата е дека сето ова служеше така што универзумот создаден од Ернест Клајн ќе полета многу надвор од…

Продолжи со читање

3 најдобри книги на Ернест Клајн

Книги на Ернест Клајн

Најдоброто нешто во врска со научната фантастика е тоа што во неа можеме да најдеме читања од секаков вид. Од сечење парцели до филозофски во случај на дистопии, ухронии или пост-апокалиптични предлози, до вселенски опери што н take водат во нови светови, минувајќи низ имагинарен како оној на Ернест Клајн со ...

Продолжи со читање

Подготвен плеер еден од Ернест Клајн

книга-подготвен-плеер-еден

Во сегашната состојба на седмата уметност, посветена на специјални ефекти и акциони приказни, складирање аргументи од добри научно фантастични книги барем компензира за опасната транзиција од кино како обичен визуелен спектакл. Стивен Спилберг е свесен за сето ова, и успеа да најде ...

Продолжи со читање

грешка: Без копирање