3 librat më të mirë të PD James

PD James Books

Ndryshimi më famëkeq midis grave shkrimtare të zhanrit të romanit detektiv ndodhi midis Agatha Christie dhe PD James. I pari shkroi një mori veprash deri në vdekjen e tij në 1976, i dyti filloi të botonte romane detektive rreth vitit 1963, kur ai ishte mbi dyzet, një moshë kur ...

Vazhdoni leximin

Mos flini më, nga PD James

Mos fle më

Çdo romancier i madh gjen në zhanrin e rekreacionit të shkurtër, çlirimit apo edhe zbulesës. Prandaj, një autor i shkëlqyeshëm si PD James gjithashtu u përpoq në histori ose përrallë si ajo hapësirë ​​e ribashkimit me gjurmët ose me muzat. Sepse kur ...

Vazhdoni leximin