Lojtari gati dy nga Ernest Cline

Libri i gatshëm i Lojtarit të Dytë

Vitet e saj të mira do të kishin kaluar nga publikimi i pjesës së parë "Ready player One" deri në mbretin Midas të kinemasë, Spielberg e çoi në kinema në 2018. Gjë është se e gjithë kjo shërbeu në mënyrë që universi i krijuar nga Ernest Cline të ngrihen shumë përtej…

Vazhdoni leximin

3 librat më të mirë të Ernest Cline

Librat e Ernest Cline

Gjëja më e mirë për Fiction Science është se në të mund të gjejmë lexime të të gjitha llojeve. Nga prerja e komploteve në ato filozofike në rastin e distopive, ukonave ose propozimeve post-apokaliptike, tek Operat Hapësinore që na çojnë në botë të reja, duke kaluar nëpër një imagjinare si ajo e Ernest Cline me ...

Vazhdoni leximin

Lojtar gati një nga Ernest Cline

libër-gati-lojtar-një

Në gjendjen aktuale të artit të shtatë, kushtuar efekteve speciale dhe tregimeve aksion, grumbullimi i argumenteve nga librat e mirë të trillimeve shkencore të paktën kompenson kalimin e rrezikshëm nga kinemaja si një spektakël i thjeshtë vizual. Steven Spielberg është i vetëdijshëm për të gjitha këto, dhe ai ka arritur të gjejë ...

Vazhdoni leximin