Lugina e Hijeve, në Netflix. Më shumë hije se drita

Lugina e Hijeve, Netflix

Miguel Herran më ka mërzitur së fundmi me vetullat e ngritura. Një gjest që është po aq i dobishëm për t'u habitur, për t'u dashuruar ose për të dëshpëruar, në varësi të komplotit. Dhe më pas besueshmëria e lidhur më ngushtë me personazhin zbërthehet me një ritëm të detyruar. Tashmë ka filluar...

Vazhdoni leximin

Një burrë i vërtetë, dhurata e Tom Wolfe për Netflix

Shumë njeri, Netflix

Nëse Tom Wolfe ngrinte kokën... (do të godiste gurin, shakaja mbaroi). Nuk e di se si do të ndjeheshit për ju nëse libri juaj është bërë serial në Netflix. Sepse Wolfe ishte një djalë unik. I patëmetë në pamjen e tij të bardhë, si një engjëll i rënë në ferr pa prekur mezi terroirin që…

Vazhdoni leximin

Dreri im i mbushur. Versioni aktual Misery, në Netflix

Seriali Netflix Dreri i mi i mbushur

Si po kalonte gruaja që kujdesej për shkrimtarin e plagosur në shtëpinë e saj. E kam fjalën për infermieren nga Mjerimi, romani i Stephen King. Marrëdhënia më se e mundshme e përdredhur mes idhullit dhe admiruesit, kur përfundojnë duke u njohur më thellë me njëri-tjetrin. Momenti i çuditshëm kur…

Vazhdoni leximin

Mur në mur. Nga Netflix për Aitana, Marisol e re

filmi Mur me Mur, nga Aitana

Një film i Netflix për Valentinën (Aitana) duke qenë shumë i lezetshëm. Dhe fqinji i saj, një slob agorafobik me pretendimin e një shpikësi, e ndjek atë në kërkim të fatit, pas një takimi shqetësues që i vendos ata në antipodet e erotizmit. Sepse si Alaska, Aitana gjithashtu mund të dashurohet me…

Vazhdoni leximin

Bota jonë plot jetë, pavarësisht gjithçkaje, nga Netflix.

Seriali netflix Bota jonë plot jetë

Ai film... 12 majmunët... me Bruce Willis duke vizituar atë që kishte mbetur nga bota pas katastrofës. Integrimi i çuditshëm i egërsisë dhe qytetërimit si botë që bashkëjetojnë në universe paralele. Në 12 majmunët, kafshët u shfaqën duke bredhur lirshëm nëpër qytetet e shkreta, të shndërruara në parajsë për...

Vazhdoni leximin

Askush, mut si buka në Netflix

Filmi i Askushit Netflix

Një orë e gjysmë film që fillon si ajo ditë mitike e tërbimit të Michael Douglas ose ndoshta edhe duke evokuar Fight Club të Brad Pitt dhe Edward Norton. Çështja është ai zemërim gradual, në një kreshendo të bukur që na pushton me pretendimin latente se…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë nga Ben Affleck i pashtershëm

Filmat e Ben Affleck

Ndonjëherë më duket e turpshme. E megjithatë Ben Aflleck është një karrierë që e bën atë një aktor referencë për filmat që rrallë mund të aspirojnë Oscar, por që arrijnë arka të mira. Një nga eksponentët më të qartë të kinemasë më komerciale. Dikujt për t'iu drejtuar…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Jake Gyllenhaal

Filmat e Jake Gyllenhaal

Ka kaluar shumë kohë që nga ai film i mrekullueshëm (edhe më befasues për mendjet e ngushta dhe reaksionare) nga Brokeback Mountain. Ne do të flasim për të më vonë. Çështja është se përtej të qenit i rritur në botën e kinemasë, falë babait të tij regjisor dhe nënës së tij skenariste, role si Brokeback...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë nga Quim Gutiérrez

aktori Quim Gutiérrez

Pak nga pak, miku Quim shndërrohet në Iberian Adam Sandler. E cila është edhe e mirë edhe e keqe, në varësi të mënyrës se si e shihni. Sepse kjo siguron shumë role, punë në filma komikë apo seriale. Pjesa e keqe është çetiketimi i vështirë i aktorit komik…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë nga Eduardo Noriega

Filmat e Eduardo Noriega

Kinemaja spanjolle ka një gardërobë perfekte tek Eduardo Noriega. Eduardo është një djalë që mund të bëjë gjithçka dhe për gjithçka. Një kameleon i aftë të verbojë dhe në fund të na çojë në anën e errët të çfarëdo komploti që na paraqitet. Sepse disa nga më të mirat e tij…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë nga Paul Mescal

Filmat e Paul Mescal

Nëse një ditë nuk bëhet e ditur se Paul Mescal është i lidhur me ndonjë regjisor, producent të njohur apo çfarëdo tjetër (isha i zhgënjyer me Nicolas Cage duke menduar se ai ishte atje për asgjë më shumë se performancat e tij), ne e gjejmë veten përpara aktorit prototip të shkollës. përfundon duke luajtur…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Justin Timberlake

Filmat e Justin Timberlake

Nuk ka problem që aktorët që mbërrijnë pas famës së fituar në skena të tjera ngjallin gjithmonë dyshime. “Justino LagodeMadera” nuk do të ishte ndryshe. Por pas disa filmave mund të gjykohet më me maturi. Sepse pas asaj shfaqjeje të parë në të cilën kritikët dhe fansat...

Vazhdoni leximin