Kontakt - Rreth meje

Duke kaluar nga format. Nëse doni të më tregoni diçka, mund të më shkruani në juanherranzperez@gmail.com.

Yo

Këtu më tërheq qëndrimi në perëndim të diellit. Kanë kaluar disa vjet nga ai moment, por unë nuk dua të ndryshoj fotografinë, me të vërtetë. Fatkeqësitë e kalimit të kohës dhe poshtër të tjerë ...

Çështja është se, siç e merrni me mend menjëherë kur kaloni këtë blog, unë shkruaj recensione dhe kritika kryesisht për romanet, por pa diskriminim të qartë. Ajo që nuk kam lexuar ka kaluar në duart e miqve apo të afërmve që lexojnë mirë. Dhe kështu mes të gjithëve ne po e kompozojmë këtë hapësirë ​​për filiale letrare dhe fobi të përmasave të para.

Sigurisht, duke përfituar nga fakti që Pisuerga kalon nëpër Valladolid, unë gjithashtu flas për librat e mi, të cilëve u kushtoj atë pak kohë të lirë që më ka mbetur. Meqenëse më kujtohet, dhe pa ditur se si t'i përdor pikërisht ato pika të arsyes në diçka më "fitimprurëse", bëj sulmet e mia si shkrimtar romanesh dhe ndonjëherë shkruaj edhe libra kërkimore.

Dhe atë, çdo gjë që dëshironi të më thoni, mund ta tregoni në formën e mësipërme ☝️.

Për pjesën tjetër, nëse këmbëngulni për të lexuar, do të shfrytëzoj rastin të prezantoj veten më në detaje:

Unë kam lindur në Zaragoza më 14 qershor 1975, në të njëjtën kohë kur Real Zaragoza shënoi një gol kundër Barçës në çerekfinalet e Kupës së Mbretit. Nga spitali, pranë Romaredës, babai im festoi golin dhe lindjen time. Një ogur i madh si një futbollist që u ndërpre, duke pasur parasysh aftësinë time të dobët me një top midis këmbëve të mia. Ndoshta kjo është arsyeja pse, pas marrjes së Diplomës Universitare të Diplomimit Social, u përqëndrova në një hobi tjetër, të shkruarit, duke zgjatur një tendencë të vjetër për të shpikur.

    Që kur botova romanin tim të parë, në vitin 2001, Kam gjetur histori të reja për të treguar dhe kohën e nevojshme për t'u ulur dhe shkruar ato. Asgjë nuk detyrohet, ato lindin spontanisht ose dikush më transmeton tek unë dhe përfundon duke më bindur. Procesi gjenerohet në një mënyrë të paparashikueshme, për t'u natyralizuar nga dita në ditë midis imagjinatës dhe letrës.

    Kështu, unë po shijoj profesionin e shkrimtarit në mënyrën time. Kur shikoj prapa shoh, midis befasisë dhe kënaqësisë, dymbëdhjetë libra të botuar pas shpine: "Kujtimi i ujqërve","Një shans i dytë","Cassandra News","Moshë","Nga futbolli në futboll","Luftëtarët Ejea","Duke pritur engjëjt«El sueño del santo»,« Real Zaragoza 2.0 »« Legjendat e humbura »«Esas estrellas que llueven"Dhe" Krahët e kryqit tim"Me Motivimi për të vazhduar të shkruani ndërsa shfaqen ide të reja.

                 PUBLIKIMET:

 • Romani "Kujtimi i ujqërve" Editorial Egido, 2001
 • Romani "Një shans i dytë" Mira editores, 2004
 • Vëllimi: "Cassandra News" Editorial Espiral, Bilbao, qershor 2006
 • Bashkëpunimi i librit "Nga ajo që ishim dhe do të vazhdojmë të jemi" Ejea 2002
 • Kontribues në libër: "Krijesat Saturniane" Shoqata e Shkrimtarëve Aragonese 2007
 • Redaktuesi i Dosjes "Krijuesit e Rinj, 2.002" Ejea de los Caballeros
 • Bordi Redaktues i Revistës Letrare Rajonale "oragora"
 • Pjesëmarrja në revistën letrare "Krijesat Saturniane" në numrin e saj 6 të vitit 2008
 • Redaktori kryesor i librit të kujtimeve të SD Ejea. Qershor 2008
 • Libri: "Luftëtarët e Ejeas". qershor 2009
 • Romani: "Alter" Editorial Andrómeda - Koleksioni Bota Fantastike. Mars 2010
 • Romani: "Duke pritur engjëjt" - Botimet Brosquils. Janar 2011
 • Bashkë-redaktues i dosjes së ekspozitës piktoreske të María Luna: «Esencial y Cotidiano»
  -Novelë: "El sueño del santo»- Shiko redaktorët. 2013
  -Novela: «Real Zaragoza 2.0» - Mira Editores. 2014
  -Vëllimi: "Legjendat e Humbura" - Libros.com 2015
  -Novelë: "Esas estrellas que llueven»- Shiko redaktorët. 2016 (pjesa e dytë e «El sueño del santo")
  -Rovela: «Krahët e Kryqit tim» - Amazon. 2016

ÇMIMET DHE NDERIMET:

 • Konkursi i Çmimit të Parë të Historisë Mësimet e Përvjetorit të Pesëdhjetë Vila të Mesme Cinco 1
 • Çmimi 1 Konkursi për tregime të shkurtra Asociación Cultural Fayanás 2004
 • Konkursi ndërkombëtar i tregimit të shkurtër Finalist II "Lexuesi i paduruar" 2004
 • Finalisti X Konkursi i Tregimeve të Shkurtra "Juan Martín Sauras" 2005
 • Finalist në Konkursin Ndërkombëtar të Coyllur-Science Fiction 2005. Peru
 • Finalisti I Abaco 2006 Konkursi i tregimit të shkurtër
 • Çmimi i parë XI Konkursi i tregimeve fantastike Gazteleku 1
 • Konkursi i Çmimit të 2 -të të Historisë Muzeu i Minierave të Vendit Bask 2006
 • Çmimi 1 Konkursi i romanit të shkurtër të XVII "Young Calamonte 2007"
 • Çmimi i 4 -të Konkursi i tregimeve "Villa de Cabra del Santo Cristo 2007"
 • Përmendje unike speciale, në kategorinë e romanit, të Çmimeve Andrómeda 2007
 • Çmimi i 5 -të Konkursi i tregimit të shkurtër "Villa de Cabra del Santo Cristo 2008"
 • Konkursi i Finalistit VI Briareo me Tregime të Shkurtra. Cuenca 2008
 • Konkursi I I Finalistit "Cuentamontes" Elda 2008
 • Konkursi finalist i romanit horror "Villa de Maracena" 2008
 • Finalisti XII Konkursi i Tregimit të Shkurtër Gazteleku de Sestao 2009 (…)
 • Konkursi i listës së ngushtë për avokatët maj-qershor 2010

KENI Pothuajse GJITH Librat e Mi KERTU, N ONE KLIKIM:

PAPELEbook
Imazhi ka një atribut bosh ALT; emri i skedarit është lost-legends-213x300.jpg
Imazhi ka një atribut bosh ALT; emri i skedarit tuaj është wait-for-angels-188x300.jpgImazhi ka një atribut bosh ALT; emri i skedarit tuaj është wait-for-angels-188x300.jpg
Imazhi ka një atribut bosh ALT; emri i skedarit është ALTER-209x300.jpg
Imazhi ka një atribut bosh ALT; emri i skedarit është a-second-chance-193x300.jpgImazhi ka një atribut bosh ALT; emri i skedarit është a-second-chance-193x300.jpg

P TOR KONSULTIM N BIBLIOTEKN TUAJ

 

P CONRMBAJTJA SHKRIM

Duke përfituar nga performanca ime e gjerë në botën e letërsisë, ka pak kohë që jam bashkuar me botën emocionuese të shkrimit të përmbajtjes. Me udhëzimet më themelore mbi idenë e ekspozimit, unë mund të shkruaj për ju tekste të një natyre personale, shënime për blogun tuaj ose postime me të cilat mund të ngjiteni në pozicionet në motorët e kërkimit në internet.

Shkrimi i përmbajtjes ka truket e veta. Fjalët duhet të bëjnë shumë më tepër sesa të bashkohen për të hartuar fjali. Njëra pas tjetrës ata duhet të sugjerojnë, propozojnë, motivojnë, magjepsin, madje të kompozojnë muzikë dhe të këndojnë mesazhe për mirëkuptimin e atyre që i lexojnë, të tilla si këngë sirena të parezistueshme ose ndjellëse.

Në fund, i gjithë shkrimi nuk pushon së qeni letërsi; me qëllim të provokimit të ndjenjave ose transmetimit të ideve; me vullnetin për të bindur ose interesuar për të zbuluar.

Duke shkruar ju mësoni të shkruani. Pas më shumë se pesëmbëdhjetë vjetësh shtypje të shkronjave dhe më shumë letra, me dymbëdhjetë libra pas meje dhe qindra detyra shkrimi të përfunduara, unë e di se mund të transferoj ide dhe koncepte përmes asaj letërsie të qëllimshme që rrëshqet në çdo shkrim të mirë të përmbajtjes.

Vazhdoni dhe më tregoni atë që doni që unë t'i them botës tuaj. Më lër të gjej fjalët e tua më të mira.