5 buku paling apik dening Matilde Asensi sing apik banget

Buku Matilde Asensi

Penulis paling laris ing Spanyol yaiku Matilde Asensi. Swara anyar lan kuat kaya sing saka Dolores Redondo Dheweke nyedhaki papan kehormatan penulis Alicante iki, nanging isih ana dalan sing dawa kanggo nggayuh dheweke. Ing karir dawa, kanthi profesi, tema lan nomer…

Terus maca

3 buku paling apik saka Ildefonso Falcones

panulis-ildefonso-falcones

Las máximas y sentencias populares deben tomarse siempre como algo orientativo, sobre cualquier aspecto al que se apliquen. Lo digo porque aquello de que es más difícil mantenerse que llegar serviría para el caso de Ildefonso Falcones.  Llegó, alcanzó la cumbre y, pese a la dificultad de mantener la atención …

Terus maca

3 buku paling apik dening Luis Zueco

Buku dening Luis Zueco

Aku ketemu karo Luis Zueco ing torrid lan Zaragoza 23 April sawetara taun kepungkur. Pamaca sing linglung ngliwati Paseo Independencia ing pirang-pirang buku sing dipamerake nalika Dina Saint George sing sumringah. Sawetara njaluk teken kaku, lan liyane uga ndeleng saka sisih liyane yen ...

Terus maca

3 buku Robert Graves paling apik

Buku Robert Graves

Minangka asil maca buku Sixteen Trees of the Somme, dening Larss Mytting, aku nuwuhake partisipasi Robert Graves ing perang sing kedadeyan ing wilayah Prancis ing Somme, ing kana ana luwih saka sayuta prajurit tiwas lan ing sing duwe…

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul sing luwih apik mung ... entheng, entheng, lan pretentious tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan ... (dadi guyon, lelucon sing nggegirisi lan getih) Ora ...

Terus maca

The Wizard of the Kremlin, dening Giuliano da Empoli

Wisaya buku kremlin

Kanggo mangerteni kasunyatan sampeyan kudu njupuk dalan dawa menyang asal. Évolusi saka acara apa wae sing dimediasi manungsa tansah ninggalake pitunjuk sing bisa ditemokake sadurunge tekan pusat angin topan kabeh, ing ngendi kalem sing ora bisa dingerteni ora bisa diapresiasi. Babad kasebut nggawe mitos lan…

Terus maca

3 Novel Sejarah Paling Dhuwur Ken Follett

Ing wektu aku nulis entri ing buku paling apik dening Ken Follett. Lan kasunyatane, kanthi rasa nglawan arus, aku pungkasane nyetel telung plot gedhe sing ngalihake tampilan umum karya-karya sing paling misuwur saka panulis Welsh ing jaman saiki. Nanging kanthi…

Terus maca

Taun-taun kasepen, dening Álvaro Arbina

Taun-taun kasepen, Álvaro Arbina

Ana wektu nalika imajinasi populer diserang dening kahanan sing nyenengake. Ing perang ora ana papan kanggo legenda ngluwihi pengabdian kanggo slamet. Nanging tansah ana mitos sing nuduhake bab liya, kanggo ketahanan gaib ing ngadhepi mangsa paling apes. antarane…

Terus maca

Fantasi Jerman, dening Philippe Claudel

Fantasi Jerman, Philippe Claudel

Ing intrastories perang nggawe skenario paling noir bisa, kang awakens aromas kaslametané, kekejeman, alienasi lan pangarep-arep remot. Claudel nyipta mozaik crita iki kanthi macem-macem fokus gumantung saka jarak utawa jarak sing ditemokake saben narasi. Narasi singkat kasebut nduweni kaluwihan ...

Terus maca

Los 3 mejores libros de Hilary Mantel

taplak meja panulis-hilary

Sawise sawetara wiwitan sastra ragu-ragu ing antarane genre sing beda karo fiksi sejarah lan genre romantis saiki (crita rosy kaya ngono), Hilary Mantel dadi penulis gabungan sejarah. Ing payung genre iki, dheweke bisa menang rong hadiah Booker kaping pindho, ...

Terus maca

3 buku paling apik saka Santiago Posteguillo

Buku dening Santiago Posteguillo

Bisa uga panulis novel sejarah Spanyol paling asli yaiku Santiago Posteguillo. Ing bukune, kita nemokake narasi sejarah murni, nanging kita uga bisa seneng proposal sing ngluwihi kasunyatan sejarah kanggo nyinaoni sejarah pamikiran utawa seni utawa sastra. Orisinalitas…

Terus maca

Bocah wadon maca, dening Manuel Rivas

Bocah wadon sing maca, Manuel Rivas

Sawetara sasi sawise katon ing Galician, kita uga bisa seneng crita cilik iki gedhe ing Spanyol. Ngerti rasa Manuel Rivas amarga ngempet intrahistorical (lan nganti saiki disentuh pena malah anekdot), kita ngerti yen kita ngadhepi salah sawijining plot sing setya lan…

Terus maca