Novel misteri sing paling apik lan paling ngganggu

novel misteri paling apik

Genre misteri iku paling intrinsik kanggo sastra sing bisa dibayangke. Amarga novel minangka novel, enigmatic minangka basis plot digawe suwe ing meh kabeh narasi. Apamaneh, yen salah sawijining novel pertama sing paling misuwur yaiku crita sing apik ing kode ...

Terus maca

5 buku paling apik saka gedhe Javier Sierra

Buku saka Javier Sierra

Ngomong babagan Javier Sierra Iku tegese ngetik fenomena laris digawe ing Spanyol. Penulis saka Teruel iki wis dadi buku laris ing Spanyol lan ing saindenging jagad. kabeh buku saka Javier Sierra dheweke nawakake tagihan khas karya misteri gedhe, kanthi nyenengake ...

Terus maca

Los 5 mejores libros de la genial Matilde Asensi

Buku Matilde Asensi

Penulis paling laris ing Spanyol yaiku Matilde Asensi. Swara anyar lan kuat kaya sing saka Dolores Redondo se acercan a este espacio honorífico de la autora alicantina, pero les queda todavía mucho trecho por recorrer para alcanzarla. En su dilatada carrera, por oficio, temática y por número de …

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul sing luwih apik mung ... entheng, entheng, lan pretentious tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan ... (dadi guyon, lelucon sing nggegirisi lan getih) Ora ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Harlan Coben sing luar biasa

Harlan Coben Buku

Wara-wara kanggo pengunjung liwat Netflix kanggo "Sing ora luput." Ora, aku durung milih novel Harlan Coben. Sing bisa uga warta apik amarga ana prekara sing luwih apik ... Tuan rumah penulis Amerika asal usul saka Yahudi wis dirampungake dening para jenius hebat wiwit Philip Roth nganti Isaac Asimov, ...

Terus maca

3 buku paling apik saka Agatha Christie

Buku saka Agatha Christie

Ana pikiran istimewa sing bisa nggawe ewu siji plot kanthi misteri sing cocog tanpa rusak utawa rusak. Sampeyan ora bisa dibantah yen dituduhake Agatha Christie minangka ratu saka genre detektif, sing banjur dadi novel kejahatan, thriller lan liya-liyane. Dheweke piyambak, lan tanpa bantuan gedhe saka kabeh ...

Terus maca

Lair saka Ora Ana Wanita, dening Franck Bouysse

Lair ora ana wong wadon

Gesang Yesus Kristus minangka crita sing ngganggu pisanan saka ide manungsa sing digagas "sihir". Mung ana karakter ing kahanan sing luwih anomali. Luwih elek tinimbang ora duwe kewarganegaraan yaiku ora duwe kewarganegaraan. Makhluk teka ing donya ditandhani dening takdir saka uprooting, saka…

Terus maca

Jaran Trojan 12. Betlehem

Belen. Jaran Trojan 12

Don Juan José Benítez ngerti carane mbuwang pisto kaya wong liya. Seri Trojan Horse dheweke pantes dadi intelijen unggul ing inti, wujud, lan pemasaran. Kasunyatan lan fiksi nggawe rantai sing ora bisa dipisahake kanthi saben cicilan kaya tarian DNA sing menehi tandha nasib giliran. Y…

Terus maca

The Alaska Sanders Affair dening Joel Dicker

The Alaska Sanders Affair dening Joel Dicker

Ing seri Harry Quebert, ditutup karo kasus Alaska Sanders iki, ana imbangan diabolical, dilema (Aku ngerti sing utamané kanggo penulis piyambak). Amarga ing telung buku kasebut, plot kasus sing bakal diselidiki bebarengan karo visi penulis, Marcus Goldman, sing…

Terus maca

Tinta Sympathetic, dening Patrick Modiano

tinta simpatik Patrick Modiano

Ing utang inexhaustible kanggo abad kaping XNUMX. Wektu sing tambah akeh crita sing apik nalika kita pindhah ing wektu, Modiano nuntun kita liwat plot sing nggawe maneh gagasan nostalgia babagan ephemeral. Ing idea saka jejak sing bisa ditindakake, utawa…

Terus maca

The Sign of the Cross dening Glenn Cooper

The Sign of the Cross dening Glenn Cooper

Wis suwe aku ora nemoni crita babagan stigma Kristen sing tansah nuduhake gaib minangka memori atavistik saka wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah. Dadi prelu nuduhake plot iki yen dina iki nemokake kasus anyar babagan kesucian improvisasi, pilihan ...

Terus maca