3 buku paling apik saka Edgar Allan Poe

Buku Edgar Allan Poe

Kanthi panulis tartamtu, sampeyan ora bakal ngerti ngendi kasunyatan lan legenda diwiwiti. Edgar Allan Poe minangka panulis kutukan par excellence. Dikutuk ora ing pangertèn snobbish saiki saka istilah, nanging rodo ing makna jero saka nyawa kang mrentah dening neraka liwat alkohol lan ...

Terus maca

Teror! 3 buku paling apik dening CJ Tudor

Buku CJ Tudor

Genre horor biasane dadi bolongan banyu kanggo panulis kabeh jinis genre satelit sing kala-kala nylempitake narasi hell lan peteng sing ana ing antarane kita. Dadi kasus kaya saka CJ Tudor Inggris utawa American JD Barker (singkatan kaya ...

Terus maca

Headshot! 5 buku zombie paling apik

Iku 90s lan dina Minggu esuk nir sawise-partai aneh coexisted karo risers awal ing massa pisanan. Lan ora ana sing kedadeyan, kabeh wong terus mlaku kaya ora bisa ndeleng siji liyane (mbok menawa amarga wong agama ora duwe otak ...

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul sing luwih apik mung ... entheng, entheng, lan pretentious tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan ... (dadi guyon, lelucon sing nggegirisi lan getih) Ora ...

Terus maca

novel medeni paling apik

Buku horor paling apik

Teror minangka ruang literatur ditandhani karo band subgenre sing ora bisa ditemokake, ing antarane antarane fiksi ilmiah, fiksi ilmiah lan kriminal. Lan ora bakal dadi masalah sing ora ana gandhengane. Amarga ing pirang-pirang aspek, Sejarah manungsa minangka sejarah wedi. ...

Terus maca

3 buku Anne Rice paling apik

Buku Anne Rice

Anne Rice minangka panulis tunggal, bola-bali laris ing donya nanging tansah ngalami emosi lan kemunduran sing ana gandhengane karo spiritualitas dheweke lan duwe pengaruh sing ora apik babagan panelusuran transendental kasebut ing bagean saka karyane. Amarga ing uripe sing sibuk, kanthi tahapan sing beda ing njero lan njaba agama, Rice ninggalake ...

Terus maca

4 buku vampir paling apik

Novel vampire

Bram Stoker bisa dianggep dadi bapak saka genre vampir. Nanging sing sejatine yaiku transmutasi Count Dracula sing wis ana minangka asal saka karya kasebut mbedakake penulis kasebut. Pungkasane, bisa dianggep Dracula dhewe kanthi ora langsung nggunakake Stoker kanggo ...

Terus maca

Aturan getih, saka Stephen King

Aturan getih

Kemasan papat novel cekak kanthi payung kreatif sing padha wis suwe banget a Stephen King yen ora ana crita liyane sing kanggo nutupi wektu gained kanggo dimensi papat utawa setan piyambak, ngatur sabisa dheweke karo bayangan kepunjulen. Aku ngomong apa ...

Terus maca

Trap kaping enem, dening JD Barker

Jebakan kaping enem

Genre horor saiki nemokake khotbah sing paling efisien ing JD Barker. Amarga ing tampilan pertama noir genre, kita pungkasane nemokake ing trilogi sing ditutup kanthi jebakan kaping enem iki, volume digawe dadi thriller investigasi sing diselidiki yaiku setan dhewe. Amarga…

Terus maca

Sinyal kasebut, dening Maxime Chattam

Sinyal kasebut, dening Máxime Chattam

Suwe-suwe Maxime Chattam wis menehi katrangan babagan kapasitas narasi ing literatur gelap sing nggambarake paranomal lan thriller. Lan nalika thriller dadi luwih penting, iki uga dadi luwih akeh perhatian para pamaca sing nemokake ...

Terus maca

Liyane, dening Thomas Tryon

Liyane, dening Thomas Tryon

Bali ing taun 1971 novel asli iki metu. Crita teror psikologis sing bisa dianggep minangka referensi kanggo kabeh penulis hebat lan karya hebat saka genre iki sing wiwit taun 80an Stephen King menyang sirah. Iku ora teror minangka argumentasi sastra ...

Terus maca

Iblis meksa Aku, dening FG Haghenbeck

buku-setan-kepeksa-kula

Ana novel sing judhulé lan sampulane uga ngelingake aku apa sing ditemokake ing toko video 80-an nalika nggoleki film aksi. Kadhang kala isine sampul lan judhul kudu nyintesis kabeh gambar lan judhul sing sederhana nanging ...

Terus maca