Los 3 mejores libros de Anne Tyler

Buku Anne Tyler

Saben dina minangka papan umum kanggo saben manungsa. Saka lawang sisih njero omah, ora bisa nyamar nalika wayahe, karakter sing dadi kasunyatane nyata. Lan Anne Tyler nyedhiyakake karya kanggo introspeksi sing luwih lengkap, sing ...

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul sing luwih apik mung ... entheng, entheng, lan pretentious tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan ... (dadi guyon, lelucon sing nggegirisi lan getih) Ora ...

Terus maca

Idaho dening Emily Ruskovich

Idaho dening Emily Ruskovic

Wayahe nalika urip garpu. Dilema sing dileksanakake kanthi kasempatan sing gampang, kanthi takdir utawa dening Gusti Allah sing dikarepake kanggo mbaleni adegan Abraham karo putrane Iskak, mung kanthi variasi pungkasan sing ora bisa ditebak. Intine iku misale jek eksistensi...

Terus maca

Summer Light, lan After the Night, dening Jón Kalman Stefánsson

Cahya musim panas, banjur wengi

Kadhemen bisa ngendhegake wektu ing panggonan kaya Islandia, sing wis dibentuk miturut alame minangka pulo sing digantung ing Atlantik Lor, jarake padha antarane Eropa lan Amerika. Apa sing dadi kacilakan geografis tunggal kanggo nyritakake sing biasa karo sing luar biasa kanggo liyane ...

Terus maca

The Island of the Lost Tree, dening Elif Shafak

Novel The Island of the Lost Tree

Saben wit ana wohe. Saka wit apel kanthi godaan kuna, cukup kanggo mbuwang kita metu saka swarga, menyang wit anjir umum kanthi woh-wohan sing ora umum diisi simbolisme antarane erotis lan suci, gumantung saka cara sampeyan ndeleng lan, ing ndhuwur kabeh, gumantung saka sapa sing nyawang... Crita ing …

Terus maca

Pak Wilder lan aku dening Jonathan Coe

Novel Mr. Wlider and I

Kanggo nggoleki crita sing nyritakake alam semesta sing kedadeyan ing hubungan manungsa sing anyar, Jonathan Coe, kanggo bageane, nyritakake babagan rincian sing paling introspektif. Mesthine, Coe ora bisa nglirwakake regane rinci sing dikontekstualake kanthi deskripsi sing paling lengkap. Saka…

Terus maca

Tari lan geni, dening Daniel Saldaña

Tari lan geni

Reuni bisa dadi pait minangka kesempatan kapindho ing katresnan. Kanca-kanca lawas ngupaya ngolehake papan sing ora ana maneh kanggo nindakake perkara sing ora ana maneh. Ora kanggo apa wae, mung amarga ing jero dheweke ora kepenak, nanging mung golek ...

Terus maca

Wong Tuwane sing Jauh, dening Marina Jarre

Novel Wong Tuwane sing Jauh

Ana nalika Eropa lair dadi jagad sing ora nyaman, ing endi bocah-bocah teka ing jagad iki ing antarane nostalgia, mbongkar, misahake lan uga wedi karo wong tuwa. Dina iki perkara kasebut pindhah menyang bagean liya ing planet iki. Pitakonane yaiku kanggo ndeleng ...

Terus maca

Swarga Ndhuwur Atap, dening Nathacha Appanah

Novel "Langit ing atap"

Sapa maneh sing paling ora ngeculke petualangan Marco ing nggoleki ibune. Wektu protagonis, Lobo, saiki bakal nyedhaki Holden Caulfield (ya, remaja nihilistik sing misuwur Salinger). Lan prekara kasebut uga sosok ibu ...

Terus maca

Pitu Selasa, dening El Chojin

Novel Seven Seas dening El Chojin

Saben crita butuh rong bagean supaya bisa nemokake jinis sintesis, yaiku babagan kerangka kerja apa wae sing mlebu ing wilayah mimik emosi. Ora masalah nyorot jinis narasi kaping pindho ing ngarepe wong pisanan. Amarga uga ...

Terus maca

Ilang, dening Alberto Fuguet

Ilang, dening Alberto Fuguet

Ana kalane basa ngiringi crita kanthi entheng banget. Amarga nggoleki wong sing ilang ora mbutuhake lirik utawa artefis. Ketrampilan narasi nggawe dalan kanggo reuni pribadi minangka komposisi verisimilitude lan jarak supaya bisa nyedhaki kabeh ...

Terus maca

Beda, dening Eloy Moreno

Beda, dening Eloy Moreno

Fine-tuning ing maca, saiki harmoni narasi tartamtu ditemokaké antarane Eloy Moreno lan Albert Espinosa. Amarga loro-lorone nglacak novel kasebut kanthi prangko keasliane babagan stridencies urip lan simfoni pungkasan sing ora diduga sing paling nggumunake. Bakal kaya ngono, nalika ...

Terus maca