Aja kantun buku fiksi ilmiah sing paling apik

buku fiksi ilmiah paling apik

Ora bakal dadi tugas sing gampang kanggo milih jinis sing paling apik kaya literatur fiksi ilmiah. Nanging milih sing luwih apik utawa luwih elek mesthi dadi kasunyatan subyektif. Amarga kita wis ngerti manawa mabur duwe rasa eschatologis sing penting. Sing paling apik…

Terus maca

3 buku paling apik dening Robin Cook sing nggumunake

Buku Robin Cook

Robin Cook minangka salah sawijining penulis Fiksi Ilmiah sing digawa langsung saka bidang kedokteran. Kaya kancane sing misuwur, Oliver Sacks, nanging khusus kanggo fiksi ing kasus Cook. Lan ora ana sing luwih apik tinimbang dheweke kanggo hipotesis babagan macem-macem masa depan ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Arthur C. Clarke

Buku dening Arthur C. Clarke

Babagan Arthur C. Clarke minangka kasus kolusi unik karo seni kaping pitu. Utawa paling ora karyane ing taun 2001 A Space Odyssey yaiku. Aku ora ngerti novel liyane (utawa paling ora aku ora ngelingi) nalika tulisane diprodhuksi sejajar karo ...

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul sing luwih apik mung ... entheng, entheng, lan pretentious tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan ... (dadi guyon, lelucon sing nggegirisi lan getih) Ora ...

Terus maca

Top 3 Kim Stanley Robinson Books

writer-kim-stanley-robinson

Fiksi Ilmiah (ya, kanthi huruf kapital) minangka jinis sing digandhengake karo wong awam kanthi jinis subgenre sing ora duwe nilai luwih saka hiburan mung. Kanthi mung conto saka penulis sing dakkirim ing kene, Kim Stanley Robinson, pancen kudu dibubarake kabeh kesan sing ora jelas babagan ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Ian McDonald

panulis Ian McDonald

Panulis fiksi ilmiah sing paling darmabakti amarga pungkasane nyedhak ing lintang minangka skenario berulang sing nggawe kita kabeh amarga sifat sing ora dingerteni. Luwih-luwih ngelingi jagad iki sing wis ngerti "meh kabeh." Iki kasus Ian McDonald uga ...

Terus maca

A donya tanpa wong, dening Sandra Newman

A donya tanpa wong, dening Sandra Newman

Saka Margaret Atwood karo serem Handmaid kang Dongeng kanggo Stephen King ing Sleeping Beauties digawe chrysalis ing donya loro. Mung rong conto kanggo nggawe genre fiksi ilmiah sing nggawe feminisme ing sirahe kanggo nyedhaki saka perspektif sing ngganggu. Ning kene …

Terus maca

Los 3 mejores libros de James Graham Ballard

Buku JG Ballard

A medio camino entre Julio Verne y Kim Stanley Robinson, encontramos a este escritor inglés que compendia la alternativa imaginativa a nuestro mundo del primer genio citado y la intención distópica del segundo escritor actual. Porque leer a Ballard es disfrutar de una propuesta con aroma al fantástico decimonónico, pero …

Terus maca

Karyawan, dening Olga Ravn

Karyawan, Olga Ravn

Kita lelungan adoh banget kanggo nindakake tugas introspeksi mutlak sing digawe ing Olga Ravn. Paradoks sing mung fiksi ilmiah bisa dianggep kanthi kemungkinan transendensi narasi. Wiwit estrangement saka spaceship, dipindhah liwat kosmos ing sawetara simfoni es lair saka bang banget, kita ngerti sawetara ...

Terus maca

Constance dening Matthew Fitzsimmons

Constance Fitzsimmons

Saben penulis sing nyinaoni fiksi ilmiah, kalebu menda (ndeleng bukuku Alter), ing sawetara kesempatan nganggep masalah kloning amarga komponen ganda antarane ilmiah lan moral. Dolly wedhus minangka tiron pisanan saka mamalia wis banget ...

Terus maca

Pemuda kaping pindho, dening Juan Venegas

novel remaja kapindho

Time travel freaks kula metu minangka bantahan. Amarga iki minangka titik wiwitan fiksi ilmiah lengkap sing asring dadi liya. Kepengin sing ora bisa ngluwihi wektu, nostalgia babagan apa sing kita lakoni lan penyesalan kanggo keputusan sing salah. Apa…

Terus maca