3 film paling apik dening Quim Gutiérrez

aktor Quim Gutiérrez

Sithik-sithik, kanca Quim diowahi dadi Adam Sandler Iberia. Sing apik lan ala, gumantung saka carane sampeyan ndeleng. Amarga sing njamin akeh peran, bisa ing film komik utawa seri. Sisih ala yaiku unlabeling angel saka aktor komik ...

Terus maca

3 film paling apik dening Eduardo Noriega

Film Eduardo Noriega

Wayang Spanyol nduweni lemari klambi sing sampurna ing Eduardo Noriega. Eduardo minangka wong sing bisa nindakake kabeh lan kanggo kabeh. Bunglon sing bisa nggumunake lan pungkasane nuntun kita menyang sisih peteng saka plot apa wae sing diwenehake marang kita. Amarga sawetara sing paling apik ...

Terus maca

3 film paling apik dening Paul Mescal

film Paul Mescal

Kajaba ing sawijining dina dadi dikenal yen Paul Mescal ana hubungane karo sutradara, produser utawa apa wae sing kondhang (aku wis kuciwa karo Nicolas Cage mikir yen dheweke ana ing kono ora luwih saka pagelarane), kita nemokake dhewe sadurunge aktor prototipikal sekolah sing akhire main…

Terus maca

3 film paling apik Justin Timberlake

Film Justin Timberlake

Ora apa-apa yen aktor sing teka sawise ketenaran ing panggung liyane tansah nuwuhake rasa curiga. "Justino LagodeMadera" ora bakal beda. Nanging sawise sawetara film, sampeyan bisa ngadili kanthi luwih adil. Amarga sawise pagelaran pisanan ing ngendi para kritikus lan penggemar ...

Terus maca

Top 3 film Clint Eastwood

Film Clint Eastwood

Minangka Clint dhewe bakal ngomong ing film "The Rookie", panemu kaya kuldi; Dadi saben wong duwe siji. Lan njupuk kauntungan saka kasunyatan sing aku uga duwe bokong free komentar ing, Aku kene karo 3 film Eastwood paling. Mesthi, nimbang kinerja ...

Terus maca

3 film paling apik dening Juan Antonio Bayona

Film Juan Antonio Bayona

Tanpa dadi salah sawijining sutradara sing paling produktif ing panggung donya, utawa kanthi tepat thanks kanggo iku, kabeh sing jenengku Bayona presents ends munggah menyang ndhuwur papan reklame ing saindhenging donya, minangka kanca biasa lan panemu tembung bakal ngomong, " sacara ipsofak." Kadang ahli waris...

Terus maca

3 film Julia Roberts paling apik

film julia roberts

Masalah karo film kaya "Pretty Woman" iku entuk luwih saka pigeonholing lan mungkasi tandha minangka stigma. Lan banjur iku hard kanggo njaluk ing karo film Julia Roberts liyane tanpa evoking prostitusi sing njupuk ing urip anyar thanks kanggo Richard Gere. Iku akeh hubungane karo…

Terus maca

3 film paling apik dening John Malkovich

film John Malkovich

Ana sing nganggep yen John Malkovich minangka aktor paling egois saka wong-wong sing wis ngliwati Hollywood. Nggawe film disebut "Dadi John Malkovich" muni kaya vainglory Absolute. Uga ora ana gagasan kanggo nulis lan mbintangi film liya kanthi irah-irahan "100 Years: The Movie That Never Left Behind."

Terus maca

3 film paling apik Gerard Butler

film Gerard Butler

Wiwit Leonidas mitos nggawe daging lan getih kanthi sentuhan komik epik, gerakan Gerard Butler dadi bintang film kanthi peran anyar sing akeh banget ing pancing heroik. Mesthine tanpa dadi salah sawijining aktor garis ngarep, nanging cukup diakoni minangka ...

Terus maca

3 film paling apik Tom Hardy

film tom hardy

Transisi saka aktor komplementer menyang protagonis ora tansah gampang. Nyatane, ora mesthi kedadeyan. Mula akeh aktor sing ngeluh yen kabeh film dijupuk dening 5 utawa 6 aktor sing padha. Nanging ing kegigihan Tom Hardy lan regane, kita bisa nemokake ...

Terus maca

3 film paling apik saka Anna Castillo

Film Anna Castillo

Apa sing ditindakake Anna Castillo minangka evolusi interpretatif eksponensial. Aku nemokake dheweke, kaya akeh wong, kanthi komedi musik 2017 "The Call" lan wiwit saiki nganti saiki, kita wis nemokake kabecikan profesine saka kapribaden sing nggumunake lan karisma sing dadi luwih berpengalaman ...

Terus maca

Top 3 Film Jennifer Lawrence

Film Jennifer Lawrence

Aktris sing nglumpukake ndhaptar interpretif kaya-kaya kabecikan bunglon dheweke gampang ditindakake. Ora mangu Jennifer Lawrence bakal bungahaken sutradara gedhe biyen kaya Hitchcock. Amarga ing kono kita bisa nemokake latar mburi sing ora diduga sing sinema tansah golek faktor kejutan. Soko…

Terus maca