Los 3 mejores libros de David Foenkinos

Buku dening David Foenkinos

Wangsulan: Bab ingkang paling apik babagan panulis hebat anyar kayata David Foenkinos, sing meksa kekuwatan tanpa digawa tren lan mbuwang menyang kuburan terbuka menyang avant-garde, yaiku pungkasane ora bisa diklasifikasikake. Pengkritik lan industri umume golek akomodasi kanggo swara anyar sing akeh pamaca ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Sara Barquinero

Buku dening Sara Barquinero

Sastra sing metu saka Aragon, lan utamane saka tulisan tangan para panulis Aragon, nduweni kualitas bukti bom. Penulis kaya Irene Vallejo utawa Sara Barquinero dhewe, kanthi cara dhewe-dhewe, loro-lorone nggumunake kanthi jejak kreatif kanggo literatur sing paling dhuwur. Tekan…

Terus maca

3 buku paling apik dening Douglas Adams

panulis Douglas Adams

Ing literatur antar lintang ing dasawarsa pungkasan, loro minangka panulis sing paling ngringkes fiksi ilmiah, hiburan, petualangan lan macem-macem sentuhan sing bisa diwiwiti saka humor nganti niat transendental saka CiFi. Sing pertama sing dituduhake yaiku John Scalzi, nanging keadilan yaiku kutipan ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Mari Jungstedt

Buku Mari Jungstedt

Kasunyatane yaiku seneng banget kanggo ndeleng manawa pirang-pirang firma gedhe saka genre ireng wis dadi penulis saka kene-kene. Panulis sing nyedhaki narasi peteng ing saindenging jagad kriminal kanthi magnetisme mutlak, kanthi ketegangan tumrap kasus kasebut, jiwa penjahat kasebut, ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Michel Onfray

Buku Michel Onfray

Sastra Prancis duwe loro panulis hebat ing Michels saiki, kalebu kabeh fiksi lan refleksi. Ing tangan siji, Michel Houellebecq nggumunake kita kanthi plot ing ambang novelis. Saliyane Michel Onfray nindakake historiografi humanistik kanggo ngrampungake ...

Terus maca

3 buku paling apik saka Natalia Ginzburg

Buku Natalia Ginzburg

Jeneng kulawarga Lewi cepet digandhengake ing Italia karo perjuangan anti-fasis saka literatur nganti politik. Nanging sing sejatine Natalia Ginzburg (Natalia Levi pancen) ora ana gandhengane karo rekane Italia sing kontemporer, lan uga Yahudi Primo Levi. Lan literatur sing tepat ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Tessa Hadley

Buku Tessa Hadley

Penulis sing nggawe dheweke karya genre dhewe. Amarga plot kasebut pindhah ing antarane intimasi, titik suspense, eksistensialisme domestik lan tumindak penting antarane dilema lan dalan sing ditindakake para karakter karo titik petualangan yaiku urip dhewe. Dadi ketemu Tessa Hadley ...

Terus maca

3 buku stimulan paling apik Albert Espinosa

Buku saka Albert Espinosa

Ora ana sing luwih apik tinimbang Albert Espinosa kanggo nggawe kita lelungan liwat usulan-usulan narasi penting sing exude resilience. Perangko loman lan optimis penulis iki dibayangke ing saben kaca. Kesenengan nyata kanggo nemokake salah sawijining pangripta sing kanthi cara sing paling apik mbukak kita menyang jagad empati, humor ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Guillermo Arriaga

Buku Guillermo Arriaga

Warisan Juan Rulfo sing paling setya karo babad penyimpangan, nggabungake realisme kasar lan percikan fantasi kiasan, ditemokake ing Guillermo Arriaga minangka jinis kelanjutan sekolah sing cenderung ana gandhengane karo saben negara. Lan sekolah Meksiko duwe kemungkinan ramalan kaya ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Yuval Noah Harari

Buku dening Yuval Noah Harari

Sing Sejarah minangka ilmu sing diarani uga duwe bagean spekulasi dikonfirmasi maneh kanthi kasunyatan manawa sejarawan kaya Harari wis dadi salah sawijining essayists saiki sing paling dikenal babagan muncule lan dalan peradaban kita. Amarga Harari pindhah antarane ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Jacqueline Winspear

Buku dening Jacqueline Winspear

Ora ana setelan sing luwih apik tinimbang periode interwar kanggo nemokake saga saka genre noir sing paling kuat. Wektu angel nalika dendam dadi bara ngenteni arus sing paling pas kanggo urip maneh. Jacqueline Winspear nggawa kita karo seri sing paling dikenal ing awal 30-an, kanthi…

Terus maca

3 buku paling apik dening Sergio Ramírez

Buku dening Sergio Ramírez

Kanggo ngomong babagan Miguel de Cervantes Award 2017 sing misuwur, Sergio Ramírez, bakal ngomong babagan penulis sing kontroversial, nganti saben panulis sing duwe pengaruh politik mesthi diwenehi tandha tendensi. Nanging, ing analisis objektif karya fiksi, kualitas literatur saben wong, ora bisa ...

Terus maca