¡Terror! Los 3 mejores libros de CJ Tudor

El jinis medeni Biasane minangka bolongan banyu kanggo panulis saka kabeh jinis genre satelit sing kala-kala nylempitake narasi hell lan peteng kasebut ana ing antarane kita. Dadi kasus kaya Inggris CJ Tudor utawa wong amerika JD Barker (singkatan minangka kebetulan) minangka conto sing bisa dipuji sanajan uga golek makna rasa wedi nggawe literatur kanthi merek asale.

Lan ya, kanthi a Stephen King en franca retirada de los horrores que gobernó con mano firme desde finales de siglo XX para adentrarse en fantasías, distopías y todo lo que le sale de los mismísimos con éxito asegurado, una escritora como CJ Tudor patrimonializa de manera eficiente los horrores de psicopatías y monstruos de nuestros días.

Lo paranormal siempre nos enfrenta a dimensiones desconocidas. Cuartas dimensiones que bien puede suponer todo un reto a ciencia y conocimiento como que pueden ser prolífico espacio inabarcable donde acechan las sombras de un mal que se nos manifiesta asiduamente en nuestro mundo. Si Dios no existe todo está permitido, como diría Dostoevsky. Buku kaya sing ditawakake Tudor ora bisa ngonfirmasi utawa nolak anane Gusti Allah, nanging mung mangu-mangu manawa kabeh konten sing ala kasebut bisa nemokake cacing tartamtu sing bakal nyerang jagad iki.

3 Novel sing Disaranake Paling Dhuwur dening CJ Tudor

Bocah-bocah wadon saka Chapel Croft

Imajinasi populer tambah akeh babagan referensi kanggo teror. Iku kabeh diwiwiti kanthi pepeteng lan panemuan geni minangka siji-sijine obat kanggo bisa ndeleng jagad ing wayah wengi. Ing jaman biyen, luwih gampang ... Saiki kabeh bisa dadi peteng nalika mesin dipeksa, saka badut sing apik nganti pirang-pirang bocah wadon sing nrenyuhake ..., ngliwati imam sing apikan sing katon kaya bocah-bocah sing nunggu. dosa kita ingkang paling awon...

A sajarah peteng nglakoake ing Chapel Croft. Nambah dhaptar dawa sing ilang lan tiwas yaiku pandhita paroki lokal, sing gantung diri ing pasamuwane dhewe sawetara minggu kepungkur.

Kanggo ngganti dheweke, Jack Brooks teka ing kutha. Dheweke ndadekke karo putri patbelas taun lan kalbu masalah, sanajan dheweke ngarep-arep kanggo miwiti urip anyar ing kene. Nanging sing ditemokake minangka papan sing kebak konspirasi lan rahasia ing ngendi hadiah sambutan sing aneh nunggu dheweke: kit eksorsisme lan pesen sing ala.

Sing luwih jero dheweke nyelidiki kutha kasebut lan ngerti pedunung sing aneh, perselisihan, misteri lan anggepan sing luwih kuno katon. Lan nalika putriné Flo wiwit ndeleng memedi saka bocah-bocah wadon kobong, dadi cetha yen memedi Chapel Croft nolak kanggo ngaso ing tentrem.

Nanging mbukak bebener bisa mateni ing kutha sing ana masa lalu getih, ing ngendi saben wong duwe barang sing didhelikake lan ora ana sing percaya karo wong liya.

Bocah-bocah wadon saka Chapel Croft

Wong liya

Kanthi dhasar sing bola-bali, kita nemokake maneh kasusastran utawa bioskop babagan roh, entitas kasebut sing ngubengi interstice jagad iki kanggo nggoleki resolusi pungkasan kanggo tujuane. Amarga tanpa ndandani sawetara masalah sing ditundha, jiwa pungkasane ora bisa uwal saka perantauan aneh sing ana ing purgatory, papan sing adhem, sanajan roh-roh kasebut isih bebas mlebu neraka yen gagal ...

Nalika nyopir mulih ing sawijining wengi, Gabe ndeleng praupane bocah wadon katon ing jendhela mburi mobil karat lawas ing ngarepe. Mung ucapake siji tembung: "Bapak." Iku putrine Izzy sing umur limang taun. Dheweke ora nemoni maneh dheweke.

Telung taun mengko, Gabe ngentekake sedina lan wengi mlaku-mlaku liwat dalan gedhe nggoleki mobil sing nggawa anake wadon, nolak nyerah pangarep-arep sanajan umume wong nganggep Izzy wis seda. Fran lan putrine, Alice, uga wis lelungan pirang-pirang mil ing dalan gedhe. Dheweke ora golek. Dheweke ngungsi. Nyoba tetep luwih maju tinimbang sing pengin nglarani dheweke. Amarga Fran ngerti sejatine. Sampeyan ngerti apa sing tenan kedadeyan karo putrine Gabe. Sampeyan ngerti sapa sing tanggung jawab. Lan dheweke ngerti apa sing bakal ditindakake wong-wong mau yen dheweke ...

Wong liya

Wong kapur

Kita wis ngerti manawa bocah kanthi definisi minangka wektu sing nyenengake. Nanging ing genre tartamtu, kontras paling ngasilake kanggo ngrampungake plot sing apik. Nalika maca film thriller utawa novel medeni, kita ngarepake kedadeyan kebingungan sing nggawe kita ora tenang, nggawe ruang sing mung bisa ngrasakake keamanan, rasa seneng lan macem-macem mupangat.

Paradoks minangka sensasi sing nyata banget sing, nanging, njupuk kita metu saka rencana kita. Kabeh mau diwiwiti kanthi maca sing lembut babagan bocah-bocah sing nakal lan ora tenang, nanging banjur critane dibalik. Ing umur rolas taun, Eddie melu ing donya imajinatif alam, kebanjiran karo gagasan apik lan ala kanggo nongkrong karo kanca-kanca geng kang (Kasus paradigmatic saka Iku saka dhewe Stephen King)

Masalahe yaiku nalika salah sawijining ide sing ala nggawe dheweke nyedhaki papan sing imajinasi banjur disetel menyang saluran duraka, ide sing ngganggu ide babagan edan, impen sing paling liar lan drift sing mbebayani.

The Chalk Man minangka karakter ing sisih liyane saka kaca bocah, makhluk sing peteng sing kepengin banget bocah mbayangake lan pungkasane bisa nglamunake bayangan saka sisih peteng. Lan Eddie dadi saluran siaran dheweke amarga kedadeyan tartamtu ...

Eddie banjur ngakses bidang komunikasi tartamtu, ngenalake kanca-kancane menyang game sing narik kawigaten nalika dheweke bisa nggawe sketsa sing dikepengini adoh saka bocah-bocah. Nanging saluran komunikasi pungkasane dikuwasani dening Kapur, sing matur nuwun bakal nggawe rencana jahat kanggo ngluncurake jiwa sing akeh.

Awak korban pertama, bocah wadon miskin, bakal nemokake jagad sing ala banget sing wis diakses Eddie lan kanca-kancane. Lan mbok manawa wis kasep. Urip bisa uga dilacak dening piala sing bisa ngasilake pirang-pirang taun ...

The Chalk Man, dening CJ Tudor

Buku liyane sing disaranake dening CJ Tudor…

Ilang Annie Thorne

Swara sing katon tenang, swarane Joe Thorne, ngirim menyang kita saka jarak sing aman, crita babagan ngilang saka mbakyune Annie. Wingi lan dina iki bali menyang karet sajrone wektu sing katon ana gandheng cenenge yen duraka mrentah kabeh, biyen, saiki lan mbesuk, kajaba tali kasebut pungkasane rusak.

Kuncine, papan sing bisa dikethok simpul wedi sing nyedhot yaiku ing Arnhill. Mung Arnhill dadi papan sing ditutupi bledug wingi, kaya kenangan sing paling ala ing urip kita, kaya wayahe susah banget.

Joe duda. No sabe si hace bien en volver y así nos lo deja claro. Algo dentro de él lo impele a salir corriendo una vez más, como cuando tenía quince años y su pequeña hermana regresó de los abismos en los que su alma quedó atrapada en los apenas dos días que permaneció desaparecida.

Nanging sapa wae sing ngatur bayang-bayang, wedi lan gendheng ngerti manawa mung butuh tali supaya Joe kudu ngadhepi maneh sajrone perjuangan sing paling ora adil. Amarga ing sumbatan sing lahir amarga wedi ora ana mungsuh, mung nduweni jiwa minangka prestasi pungkasan saka karya sing ora waras.

Nanging ora ana sing luwih apik kanggo mesthekake yen Joe bakal bali menyang Arnhill tinimbang ngeling-eling rasa salah. Amarga dheweke mesthi ngerti yen dheweke durung niliki tambang lawas, mula ora ana kedadeyan. Annie ora bakal ing kahanan sing kaget banget lan dheweke ora bakal hipotek dina ing peteng ing amben dheweke.

Crita kasebut, mesthi wae, luwih intensitas. Nanging uga bener manawa tampilan surat sing ora langsung ngutip Joe karo sing kepungkur yaiku ide sing kuat yen wis cukup pancing kanggo terus nggunakake kaca nalika mlebu galeri tambang kasebut, minangka metafora dalan sing sampurna kanggo arah introspeksi teror atavistik sing nglindhungi Joe.

Gaib pungkasane mandheg sethithik mbaka sethithik, tanpa nggumunake tumindak sing diarani gampang medeni. Deskripsi ing sekitar Arnhill cukup kanggo nutul serat sing dadi ketegangan sing paling nggegirisi, sing ngalangi sampeyan ora bisa maca.

Lan kedadeyan maneh ... Bagean email sing nomer loro yaiku sing menehi ketegangan kanggo nutupi kabeh. Joe maneh bocah kasebut kuwatir karo mbakyune, isih ora ngerti apa sing bakal nunggu dheweke, adhine, kabeh kanca lawas lan sapa wae ing kutha kasebut wis ngipat-ipati amarga semangat petualangan sawetara bocah miskin.

Ilang Annie Thorne
tarif pos

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.