Descubre los 3 mejores libros de Anne Rice

Anne Rice era una escritora singular, repetidamente bestseller mundial, pero siempre sometida a vaivenes emocionales asociados a su espiritualidad y con una notoria repercusión de esa búsqueda trascendental sobre parte de su obra. Porque en su ajetreado devenir, con diferentes etapas dentro y fuera de la religión, Rice se fue reconvirtiendo a necesidad interior, con la facilidad y el virtuosismo de quien entra y sale de su crisálida.

Mbok menawa pangowahan pertama amarga kepenak babagan gaweyane dhewe, sawetara narasi babagan jagad vampir, kanthi mlebu khayalan Gothik sing akeh babagan referensi budaya sing gedhe banget iki, babagan aspek manungsa sing jero lan eksistensial sing ngombe jagad vampire lan, mesthine uga menehi komplik karo erotis lan seksual.

Pasar de este tipo de historias fantásticas a temáticas sobre Jesucristo y acerca del cristianismo pudo suponer ese aire fresco que la autora necesitaba. Pero al final todo fue un paréntesis, un paso atrás para tomar perspectiva y coger nuevas fuerzas. Porque Anne Rice bali nulis tema fantasi lan Medeni, ngumpulake para pamaca lawas lan akeh sing anyar sing nyerah marang karya apik lan gaya narasi tartamtu. Penulis sing ora iso dilalekake sing bakal kita kangeni.

Ndhuwur 3 Rekomendasi Novel Anne Rice

Wawancara karo vampir

Diterbitake ing taun 70-an, iki minangka salah sawijining karya sing paling dihargai lan mesthi dibangkit babagan perkara iki. Kanthi konotasi seksual sing ora bisa ditolak, sanajan homoseksual, dheweke negesake maneh manawa ana hubungane antarane jagad vampir lan impen erotis sing mesthi ana gandhengane karo gagasan getih, cokotan ...

En esta novela, Anne Rice narra la conversión de un joven de Nueva Orleans en eterno habitante de la noche. El protagonista, llevado por el sentimiento de culpabilidad que le ha causado la muerte de su hermano menor, anhela transformarse en un ser maldito.

Nanging, wiwit wiwitan urip gaib, dheweke rumangsa diserang dening perasaan manungsa, kayata katresnan sing ana gandhengane karo salah sawijining korban, semangat sing ora dikecualekake, katergantungan seksual lan psikologis.

Kanthi Wawancara karo Vampir, Rice miwiti seri Vampire Chronicles lan sukses banget sawise adaptasi film sing sukses. Kepiye kita bisa nglalekake adegan kasebut ing ngendi Antonio Banderas lan Tom Cruise napsu hawa nepsu karo tumindak sing ora sopan saka wong sing dikepengini ora bisa mati ...

Wawancara karo vampir

Pangeran lestat

Culminación más reciente de su serie Crónicas Vampíricas, una serie vital en el caso de esta autora, pues la ha acompañado durante décadas, aún dejándola aparcada durante muchos años.

Pangeran Lestat njupuk papan ing endi Lestat Vampire rampung luwih saka seprapat abad kepungkur, kanggo nawakake roh anyar lan kekuwatan sing anyar adhedhasar karakter, legenda lan tradhisi Babad Vampire.

Jagad makhluk ing wayah wengi lagi krisis: drakula vampire wis akeh banget ora bisa dikendhaleni lan saiki lagi kobongan sing medeni wiwit ana ing saindenging jagad. Sawetara vampir tuwa, tangi saka turu ing ngisor lemah, nuruti dhawuhe Swara sing nyebabake dheweke ngobong bocah-bocah cilik sing isih durung diwasa, para pemberontak sing ngepung kutha kayata Paris, Bombay, Hong Kong, Kyoto lan San Francisco.

Novel kasebut pindhah saka New York lan Pantai Barat saiki menyang Mesir kuno, ngliwati abad ka-XNUMX ing Carthage, Roma kaping XNUMX lan Renaissance Venesia. Ing kono, kita ketemu maneh kanthi karakter sing ora iso lali kayata Louis de Pointe du Lac; Armand enom enom sing selawase, sing raine mirip karo malaikat Botticelli; Mekare lan Maharet, Pandora lan Flavius; David Talbot, vampir lan wali rahasia Talamasca, lan Marius, Putraning Milenial sejati, uga makhluk anyar lan seductive liyane, nglumpukake ing novel sing gedhe banget, nyenengake lan ambisius iki, kanggo ngerteni sapa utawa apa Swara kasebut yaiku, lan temokake apa sing dienggo lan kenapa ...

Pangeran lestat

Tes malaekat

Anne Rice wis nulis adoh ngluwihi jagad vampir. Nanging teror mesthi dadi subyek sing bisa ditindakake kanthi trampil. Sajrone tren thriller agama sing misuwur banget karo Dan Brown, Beras uga nggawe macem-macem cara.

Novel iki cocog karo pérangan kaping loro saka The Hour of the Angel. Toby O'Dare, mantan hitman, ditelpon malaekat Malachi menyang Roma abad kaping XNUMX. Iki minangka kutha Michelangelo lan Raphael, saka Inkuisisi Suci lan Leo X, putra saka Medici, sing saiki ngrebut tahta kepausan.

Anane sampeyan dibutuhake kanggo ngrampungake tindak pidana keracunan lan nemokake kasunyatan babagan semangat diabolik gelisah sing ora gelem ninggalake bumi. O'Dare rauh ana ing tengah plot sing peteng kaya kompleks, amarga ancaman teror greja nutup dheweke.

Miwiti lelungan penebusan sing kuat, O'Dare sambung maneh karo jaman biyen, nemoni janji slamet, lan muncul kanthi sesanti katresnan sing anyar, luwih jero lan sugeh. Novel anyar dening guru paranormal. Karya liris lan enak sing mesthi bakal narik kawigaten para pamiarsa Anne Rice sing paling nuntut.

Tes malaekat
5 / 5 - (14 swara)

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.